B-Post faalt schromelijk

Op 17 september 2013

N-VA Gooik is bijzonder misnoegd over de gebrekkige dienstverlening van B-Post en heeft daarom dan ook klacht neergelegd tegen dit bedrijf. De Gooikse N-VA afdeling organiseerde dinsdagavond 17/9 een debatavond over de ruilverkaveling in GC De Cam  te Gooik. Hiervoor werd een mailing via B-Post gereserveerd en betaald, doch de bedeling van de flyers bleek niet te gebeuren !

N-VA voorzitter Kristoff Hemelinckx: “ We willen met onze afdeling alle actoren in de discussie over de ruilverkaveling aan het woord laten. Om dit objectief gevoerde debat bekend te maken aan de Gooikenaar zou er woensdag 11/9 een uitnodiging voor dat debat in alle Gooikse bussen liggen, maar niets bleekt minder waar. Ondanks tientallen telefoontjes en vele beloftes werden onze flyers maar sporadisch verdeeld. Maar liefst heel Oetingen en Gooik werden vergeten.”

Hemelinckx vermeldt niet alleen de praktische problemen die zijn organisatie hiermee ondervindt. Hij denk ook aan de vele burgers die een mailing voor dringende redenen, zoals bv overlijdensberichten, in het honderd zagen lopen.

Het kan toch niet dat een bedrijf met zulke belangrijke openbare opdracht zonder gevolg contractbreuk kan plegen. Daarom heb ik klacht ingediend bij B-Post en een eis tot vergoeding van de schade die we door hun slecht functioneren lijden.”

Het is voor de N-VA afdeling van Gooik duidelijk dat de postbodes- en bedienden hier geen enkele schuld treft. De redenen voor dit slecht functioneren wordt veroorzaakt door een –te drastische of slecht voorbereide?- interne reorganisatie.

De N-VA afdeling roept op om de structuren en de organisatie van het postbedrijf in vraag te stellen, maar wel het personeel te steunen in de moeilijke omstandigheden waarin ze moeten werken !

 Zie ook:  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130916_00744839%E2%80%8F

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is